torsdag 11 augusti 2011

Tänker högt och drar en snabb resumé

Sådärja.

Livet har återgått till vardagen - med besked.

Maken började jobba i måndags. I fredags fick han ÄNTLIGEN tillbaka sitt körkort efter att ha varit utan det i nästan 11 månader. Det firade han med att slänga mig i baksätet för evigt förpassad att sitta bredvid Rasmus. Och att köra till IKEA. Aldrig någonsin har vi passerat kassorna med saldot 270 riksdaler.

Hur är detta möjligt? Inte ett enda ljus så långt ögat kan nå. Däremot kunde jag inte motstå de vita servetterna i 100-pack. Ärendet var endast att köpa "låsanordningar" för att barnsäkra köket.Vår lille huligan Rasmus och numer HÖGT OCH LÅGT och drar i varenda låda och skåp. 
Och deras köttbullar!! Hur sjutton kan de sälja maten så billigt!?!?
Hela familjen tog köttbullar (dvs Maken, Alexander, Alicia och jag) och notan gick på 140 kronor!

Otroligt! DET gillar vi IKEA.

De 6 milen till IKEA och 6 milen hem räckte inte för Maken att stilla abstinensen (utan körkortet i evigheter), så vi bestämde att vi dagen efter skulle till Kolmården.

Om det kan ni läsa i inläggen nedan.


Ja, vad händer här uppe på kullen då? Jo. Allt och ingenting - som vanligt!

Dennis har jag knappt sett denna sommar. =( Kanske bäst att försöka vänja sig och klippa av den där navelsträngen.

Pontus kommer och går. Polarna hägrar. Torsdagskvällar i Borås (idag inget undantag), några Göteborgsbesök och "Lana" (stavas???). Varför sitter man dygnet runt framför en dator?

Alexander, Rasmus, Maken och jag har varit på en del dagsutflykter. Inte en enda gång har vi fått med nån av dem. =(

Nu närmar sig hösten med stooooora steg. Nästa vecka börjar skolan. Delade känslor om det där när man frågar barnen. Alexander LÄNGTAR att få träffa kompisarna. Dennis däremot är sååååå skoltrött och vill jobba istället.
Ja, det finns ju JÄTTEMYCKET jobb där ute. Eller inte!

Denna vecka har varit fullspäckad av väninnebesök, läkarbesök, kalas och annat kul. Ja, vardagen är här. Och jag GILLAR det skarpt. Tråkigt att sommaren verkar vara över. Men hallå! Hösten är mysig. Levande ljus, alla färgglada löv, regnet som smattrar, tända i spisen, bastubad...

Nä, kära läsare. Dags för lunch. Idag bjuder köket på Ugnsstekt Falukorv. Mumsfillibabba!



(framöver kommer ni vare sig ni vill eller ej få massor av bilder om kantareller. Vi har ju som sagt var FULLT av dem här uppe)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad har du på hjärtat?